fredag 4 juli 2008

Tillbaka från London

Det har varit långa, hektiska dagar med mycket tunnelbaneåkande. Bubble, UK var en lagom stor mässa med spännande kläder å grejer från både Europa, USA och Australien. Många skandinavier, jag har nu bl a sett Katvig, Nanoou, Molo mfl:as sommarkollektion för nästa sommar. Klädvärlden är lite konstig. ;-)

En otroligt trevlig australiensiska var där och visade sin nya produkt, en smart skötportfölj i miniformat. Snygg och praktisk! Melobaby heter hennes företag och jag väntar med spänning på när den kommer till Sverige.

Jag träffade också på en ny variant av ergonomisk sele, sydd i smalspårig manschester med småbroderier. Supersnygg!! Den sys av två mammor i London och kostar runt £70, de har ju lyxen i England att slippa momsen på barnartiklar...

Vår monter blev jättefin med massor av bilder på våra och andras barn iklädda Fooey kläder. Så när vi kände minsta lilla "saknar barnen"-känsla, fanns det underbart fina bilder med dem på, överallt på väggarna.


Vi träffade många intressanta kontakter som förhoppningsvis leder till mer. Vi har som mål att hitta någon/några unika återförsäljare i varje land och det målet ska vi nog klara av.

Inga kommentarer: