söndag 22 juni 2008

Midsommardagen, lite avslagen

Vi hade en väldigt lyckad midsommarafton igår, med massor av kusiner, från 0 år till 5 år, totalt sex stycken och såklart alla tillhörande släktingar. :-)
Liten midsommarstång, dans, mest "Björnen sover". Massor av sill, jordgubbar och Swartswaldstårta med tjugo ljus. Lite oroande var det då det började mulna på och blåsa precis när vi skulle sätta oss till bords...men inget regn dök upp!
Vi var kvar till runt 1.30 på natten, våra barn somnade sist och innan John Blund dök upp hade Ayumi lärt känna "Trasan och Banarne" vilket var kärlek vid första ögonkastet (förutom Hemlige Arne som var väldigt läskig...).


Eftersom jag inte hunnit gå igenom bilderna så bjuder jag på lite Apanson! Dagen har nämligen varit väldigt trött och avslagen, för oss alla fyra. Vid fem kom vi iväg för att handla och kunde bara konstatera att Ica (såklart) var stängd. Jag och barnen gick/cyklade då på en liten promenad i de mysiga villaområdena runt oss, medans Mattias gick hem å fixade lite middag. det blidde japanskt; Natto, misosoppa och Umeboshi. Smarrigt värre!

Inga kommentarer: